Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Bino Fa Egyensúlyozó Játék - Pingvinek

Bino Fa Egyensúlyozó Játék - Pingvinek
Bino Fa Egyensúlyozó Játék - Pingvinek
Bino Fa Egyensúlyozó Játék - Pingvinek
Bino Fa Egyensúlyozó Játék - Pingvinek
Bino Fa Egyensúlyozó Játék - Pingvinek
Egy kiegyensúlyozó játék, amely szilárd fából készült, szép kialakításban, kocka, változatos játékmenethez. A jégtáblázat fenntartó egyensúlya fejleszti a finom motoros készségeket, és ösztönzi a kritikus gondolkodást és a problémamegoldást. Jó a gyermekek egyensúlyának és megfigyelési képességeinek kiképzése. Fejleszti a gyermekek bal és jobb agyi félgömbjét a játékokban, és kiképzi a gyermek koncentrációját és ügyességét. Játszási utasítások: Helyezze a játékot az összes pingvinnel az asztalra, majd tekerje be a kocka, és a kocka színe szerint tegyen egy kis pingvint a sál vagy a kalap megfelelő színének megfelelően. A teljes pingvin családot a jégtáblára kell helyezni, hogy legyen egy pingvinek csoportja, azonos színű sálakkal és mindkét oldalon egy kis pingvinnel. Legyen óvatos, ahogy a jégtábla ringat. A pingvineknek kiegyensúlyozottnak kell lenniük, így nem esnek bele a vízbe. Kor: 3 évtől kezdve, csomagolási méretek: 24x11,5x8 cm, alkatrészek: 8 darab, anyag: fa.
Bővebben
Raktáron
4 685 Ft
A vásárlás után járó pontok (regisztrált vásárlóknak): 47 Ft
Részletek

A Bino Fa Egyensúlyozó Játék "Pingvinek" egy szórakoztató és fejlesztő játék, mely szilárd fából készült és lenyűgöző kialakítással rendelkezik. A játék célja az egyensúly megtartása a kockára helyezett jégtáblával és a rajta egyensúlyozó pingvinekkel. Ez a játék kiválóan fejleszti a finom motoros készségeket, valamint ösztönzi a kritikus gondolkodást és a problémamegoldást.

A Bino Fa Egyensúlyozó Játék segít a gyermekeknek fejleszteni az egyensúlyérzéküket és megfigyelőképességüket. A játék közben a bal és jobb agyi félgömböt is bevonja, amely javítja a koncentrációt és az ügyességet.

A játék szabályai egyszerűek: helyezd el az összes pingvint az asztalra, majd tekerd meg a kockát. A kocka színe alapján tedd a megfelelő színű sál vagy kalap pingvint a megfelelő helyre a jégtáblán. A pingvineknek kiegyensúlyozottnak kell maradniuk, miközben a jégtábla ringat. Cél, hogy minden pingvin egyensúlyban maradjon, és ne essenek a vízbe.

Tulajdonságok:

  • Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
  • Csomagolási méretek: 24x11,5x8 cm
  • Alkatrészek száma: 8 darab
  • Anyag: Környezetbarát fa

A Bino Fa Egyensúlyozó Játék "Pingvinek" nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyermekek számos készségét is. Adj egy ilyen kiváló minőségű és kreatív játékot a kisgyermekednek, hogy segítsd őt az egyensúlyérzék és a problémamegoldás fejlesztésében!

Adatok
Márka
Bino
Kiszállítás
Csomagolható várhatóan 1-3 munkanap
Kategória
Játék
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek