Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Bino Koordinációs hurok

Bino Koordinációs hurok
Bino Koordinációs hurok
Ez a gyöngy labirintus kiválóan alkalmas gyermekének kézi ügyességének és képzeletének segítésére. Az élénk színek és a szórakoztató mozgó formák arra ösztönzik gyermekét, hogy lépjen kapcsolatba a játékkal. A szilárd fadarabok áthúzása a labirintuson egy szórakoztató, gyakorlati tevékenység, amely lehetővé teszi a gyerekek számára a színfelismerés, az alak felismerését és a szem-kéz koordinációját.
Bővebben
Raktáron
5 485 Ft
A vásárlás után járó pontok (regisztrált vásárlóknak): 55 Ft
Részletek

A Bino Koordinációs hurok egy kiváló eszköz a gyermek kézi ügyességének és képzeletének fejlesztéséhez. Ez a gyöngy labirintus élénk színekkel és szórakoztató mozgó formákkal rendelkezik, amelyek ösztönzik a gyerekeket a játékhoz és a tanuláshoz.

A gyerekeknek meg kell húzni a szilárd fa gyöngyöket a labirintuson, ami szórakoztató és gyakorlati tevékenység. Ezen keresztül fejleszthetik a színfelismerést, az alak felismerését, és a szem-kéz koordinációjukat.

Tulajdonságok:

  • Segíti a kézi ügyesség fejlesztését
  • Segíti a szín- és alakfelismerést
  • Fejleszti a szem-kéz koordinációt

A Bino Koordinációs hurok egy szórakoztató és oktató játék, amely segít a gyermekeknek a kézi készségeik fejlesztésében és az alapvető kognitív képességek fejlesztésében. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a gyermeked játszva tanuljon és fejlődjön. Adj egy ilyen kreatív játékot a gyermekednek, hogy segíts neki a fejlődésben és a szórakozásban!

Adatok
Márka
Bino
Kiszállítás
Csomagolható várhatóan 1-3 munkanap
Kategória
Játék
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek