Szűrés

Szűrés

Termék státusza
Kategória
Kiszerelés
Bőrtípus
Bőrprobléma
Hatóanyag

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Florence

 

Bio Kozmetikumok Olaszországból

A Florence® kozmetikumok megkapták az olaszországi AIAB biokozmetikai minősítést (Associazione Italiana Agricoltura Biologica) Ez azt igazolja, hogy az organikus összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból származnak. A biogazdálkodásokban tilos a növényvédő szerek használata.

A termékek használatát mindenki számára javasoljuk, akiknek fontos, hogy természetes módon ápolják bőrüket.

A termékcsalád minden tagja VEGÁN kozmetikum, kivéve a csiganyál krémet, hiszen a csiganyál állati eredetű organikus összetevő. 

A csiganyálat Róma melletti éticsigafarmról gyűjtik be kíméletesen, hetente egyszer egy spatulával a csiga hasáról lefejtik a csiganyálat, ami semmilyen fájdalommal vagy sérüléssel nem jár. Ezt követően visszaengedik a farmra, ahol tovább “legelészik”.

A termékeket nem tesztelték állatokon. Parabén, szulfát és mikroműanyag mentes

Az Florence® termékek az AIAB minősítés főbb alapelvei szerint:  mentesek allergiás és irritáló, emberi egészségre káros anyagoktól  GMO mentesek  nem növényi nyersanyagok felhasználásának mellőzése  állatkísérlet mentesek  minősített ökológiai gazdálkodásból származó mezőgazdasági és tenyésztéstechnikai termékek felhasználása  környezeti szempontból nem fenntartható anyagok hiánya a termékben és a csomagolásban 

Nézd meg a termékeket itt.