Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

MorEPA PLUS omega-3 halolaj

MorEPA PLUS omega-3 halolaj
MorEPA PLUS omega-3 halolaj
A MINAMI® MorEPA PLUS egy prémium minőségű, nagy tisztaságú, magas omega-3 koncentrációjú (92%) étrend-kiegészítő (915 mg omega-3, ebből 830 mg EPA+DHA), amely támogatja a szív, az agy és a látás egészséges működését.
Bővebben
Nincs raktáron
11 395 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok (regisztrált vásárlóknak): 114 Ft
Részletek

MINAMI® MorEPA PLUS - Az Omega-3 Egyensúly Kulcsa

Az omega-3 zsírsavak kiemelkedően fontosak az egészség szempontjából, és a MINAMI® MorEPA PLUS egy prémium minőségű, magas koncentrációjú (92%) omega-3 forrás, amely segíti a szív, az agy és a látás egészséges működését. Ismerje meg, hogyan támogathatja az egészségét ezzel a kiváló minőségű étrend-kiegészítővel!

Az Omega-3 Előnyei:

  • Szív Egészsége: Az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav) zsírsavak hozzájárulnak a szív normális működéséhez. Segítik a szív- és érrendszer egészségét, valamint a normális vérnyomás fenntartását.
  • Agytámogatás: Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak az agyműködésben, és támogatják a mentális éberséget és a memória működését.
  • Látás Támogatás: Az DHA hozzájárul a normális látás fenntartásához. A MorEPA PLUS segíthet megőrizni a látás élességét.
  • Gyulladáscsökkentés: Az omega-3 zsírsavak gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezhetnek, és segíthetnek a gyulladásos problémák enyhítésében.

A MINAMI® Minősége: A MorEPA PLUS étrend-kiegészítőt szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá, hogy garantálják a kiváló minőségű és tisztaságú terméket. A MINAMI® elkötelezett a prémium minőségű omega-3 források iránt, hogy az egészségéhez csak a legjobbat kínálja.

Válassza a MorEPA PLUS terméket az omega-3 zsírsavak optimális mennyiségéért és minőségéért. Segítse elő az egészséges szív, agy és látás fenntartását, és élvezze a test és az elme jólétét a MINAMI® segítségével.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!