Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

asszociáció — egy szó, számtalan történet.

asszociáció — egy szó, számtalan történet.
asszociáció — egy szó, számtalan történet.
asszociáció — egy szó, számtalan történet.
asszociáció — egy szó, számtalan történet.
asszociáció — egy szó, számtalan történet.

Az Asszociáció – A Kreatív Beszélgetés Játéka egy remek módja annak, hogy a beszélgetéseket és történeteket izgalmassá és szórakoztatóvá varázsoljuk. Ebben a játékban 80 kártyalap található, és a lényeg az, hogy gondolkodás nélkül mondjuk ki azt, ami az adott kártyán szereplő szóval kapcsolatban eszünkbe jut. Vonzza az embereket a kreatív gondolatok és a vidám beszélgetések világa!

A dobozban található 80 különleges kifejezéssel a játék kihívást és szórakozást nyújt a kreatív gondolkodáshoz. Ideális választás baráti összejövetelekhez, családi estékhez, vagy bármilyen olyan alkalmi beszélgetéshez, ahol szeretnél kibővíteni az ismereteidet és a szórakozás szintjét egyaránt. Az asszociációval sosem fogsz unatkozni a történetek és gondolatok széles skálájával!

Bővebben
Raktáron
7 895 Ft
A vásárlás után járó pontok (regisztrált vásárlóknak): 79 Ft
Részletek

Asszociáció – A Kreatív Beszélgetés Játéka

Az asszociáció egy olyan izgalmas játék, ahol egyetlen szó is rengeteg történetet hozhat létre. A lényeg az, hogy hosszú gondolkodás helyett azonnal kifejezd azt, ami az adott kártyán szereplő szóval kapcsolatban felbukkan a gondolataidban. Ez a játék megmutatja, hogy ugyanaz a szó különféle érzelmeket és fogalmakat válthat ki az emberekből.

Fő jellemzők:

  • 80 kreatív kártyalap a játékhoz
  • Kihívás és szórakozás a kreatív gondolkodásra
  • Kiváló a társaságok számára, akik szeretik a beszélgetéseket és a történeteket
  • Vidám és színes játékélmény minden alkalomra

Az asszociáció egy játék, amely lehetővé teszi, hogy képzeleted és kreativitásod szabadon szárnyaljon. A dobozban 80 kártyalap található, mindegyik egy különleges kifejezést tartalmaz. Hozd létre a saját történeteidet, vagy hallgass mások érdekes gondolataira. A hangulatod és a társaságod határozza meg, hogy milyen történetek születnek, de egy biztos: az asszociációval sosem lesz unalmas a beszélgetés!

Ez a játék ideális a baráti összejövetelekhez, a családi estékhez, vagy bármely olyan alkalomhoz, ahol szeretnél lazítani, beszélgetni, és kibővíteni a kreatív gondolataidat. Vedd elő az asszociációt, és fedezd fel, hogy egyetlen szó milyen sokféle történetet képes elindítani!

Adatok
Kategória
Társasjáték
Kiszállítás
Csomagolható várhatóan 1-3 munkanap
Kategória
Játék
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek