Szűrés

Szűrés

Termék státusza
Ár
1 485 Ft - 2 685 Ft
Kategória
Kiszerelés
Méret
Nem
Gyártó / Forgalmazó

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Bambo Nature

 

Bambo Nature több mint 25 éves dán márka nemcsak a bababőr, de a környezetvédelem elkötelezett támogatója is, így termékei az ökotudatosság jegyében készültek.A Bambo Nature termékei mögött húzódó minőségi és ökobiztonsági garanciát a márka származási országának környezetvédelmi kultúrája és az évente lezajló környezetvédelmi vizsgálatok szavatolják. A környezetvédelmi kérdések nagyon fontos szerepet játszanak a Bambo Nature gyártásánál. Ennek szem előtt tartására nem akadályként tekintünk, hanem ez minden munkánk alapja.
Annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a környezetünk terhelését, az Abena – a Bambo Nature gyártója – úgy döntött, hogy minden évben önkéntesen aláveti magát egy rendkívül szigorú környezetvédelmi vizsgálatnak.

A kritériumok alapján részletes vizsgálat történik, ami a termékek teljes életciklusát felölelik az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig. Ez azt jelenti, hogy a nyersanyag beszállítóktól a leányvállalatainkig mindenkinek el kell fogadnia ezeket az elveket és át kell emelniük a saját üzleti gyakorlatukba.

Az Abenát és az alapanyag beszállítókat független cégek ellenőrzik és folyamatosan sikeresen meg is felelnek a sok rendkívül szigorú feltételnek ami a környezetre gyakorolt hatást vizsgálja. Bambo Nature a világon első olyan gyermekpelenka amelyik megszerezte az Északi hattyú és az EU Virág öko címkéket. Ezen felül egy olyan átfogó minőségirányítási rendszerrel rendelkezik több ISO tanúsítvánnyal, OSHAS 18001 és SA8000 CSR tanúsítványokkal és tagja az ENSZ Globális Megállapodásának (UNGC).