Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Könyvek

A könyvben nem az az érték, ami le van írva, hanem amit kiolvasunk belőle.

Minden szó arra való, hogy megindítson bennünk egy folyamatot, s mi ezt hitelesítsük.”

(Kosztolányi Dezső)

A kínálatunkban megtalálható könyvekkel szeretnénk igazi élményt nyújtani olvasóinknak.

Olyan témájú könyveket válogattunk össze, amelyekben minden korosztály megtalálhatja örömét.

Téti István könyvek: új kategóriát teremtett az ifjúsági- és gyerekirodalomban. Óvodások, kisiskolásokon, tinédzserekig fiúk és lányok tízezrei váltak rajongóivá könyveinek. Lenyűgöző történeteken keresztül közvetítenek klasszikus értékeket az új generáció számára. 

Sokat változott a világ és a gyerekeknek, szülőknek másfajta szemlélettel szükséges tekinteni a világra. Sokszor hallhatjuk, hogy a digitális világnak "káros" hatása lehet. A digitális eszközöket azonban szükséges használni, azok elzárása a jövőtől való elzárást is magával vonhatja. A fontos inkább az, hogy válogassuk ki a káros és fölösleges tartalmakat. Szülőként nehéz átadni azt a klasszikus erkölcsi tanítást amit a digitalizált világ megszennyez.

Téti István könyvei (Anton könyvek, Manfréd és Anton kalandjai, Darwin Wells könyvek) ahhoz nyújtanak segítséget a szülőknek, hogy ezeket a tanításokat(példamutatás, szülő-gyerek kapcsolatának javítása, társadalmi kapcsolatok kezelése) a mai modern kor nyelvén adják át az ifjúságnak.

Segítenek a bátorság, önbecsülés felismerését, semmihez sem fogható módon javítja magabiztosságukat, képzelőerejüket.

Lebilincselő történetekkel várják olvasóikat, kitartásra tanítja a fiatalokat és olvasásuk a gyerekeknek és a szülőknek is hihetetlen élményt nyújtanak.