Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Menta Blog

Bronzolajok, miért olyan jók és hogyan használjuk őket okosan

2021.07.28 21:02
Bronzolajok, miért olyan jók és hogyan használjuk őket okosan

Azt már tudjuk, hogy nyáron miért töltődünk fel D vitaminnal, hiszen a napozás során olyan mennyiséget szívunk belőle magunkba, ami feltölti vitamin és energia raktárainkat. Szép lesz a bőrünk, hajunk, jó hatással van az egész immunrendszerünkre,csontozatunkra.
De csak óvatosan! A megfelelő fényvédelem nem csak napozás közben fontos, különben hamar vörösre tudunk égni és ez hosszú távon növeli a kockázatát a melanómás bőrelváltozásnak!

Napbarnított bőrre nagyon sokan vágynak. Ki az aki nem szereti hogy a napbarnított testéhez minden színű ruha, szandál jól mutat? Legyen az nő vagy férfi a bronzos karamell árnyalatban sokkal szebbnek érezzük magunkat. De megéri egész nap „égetni” magunkat, kitéve az erős UV sugárzásnak?
A bronzbarna bőr akkor szép igazán ha egészséges is, ezért fontos, hogy már napozás közben is hidratáljuk bőrünket.
Ehhez járulnak hozzá a bronzolajok. A bronzolajnak nem az a célja, hogy a naptól elszokott testünkkel kifeküdjünk a tűző napra és rövid idő alatt „csoki"barnák legyünk. A napozás szabályainak betartása ezek használata mellett is kötelező. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy kevesebb napozás mellett is egészségesebb és bronzosabb színünk lesz.
Hogy mi a titkuk?
Rengeteg tápláló tápanyagot tartalmaznak (pl. olajokat, vitaminokat), amelyek megvédik bőrünket a napozás közbeni intenzív kiszáradástól, így a bőröregedés, bőrszárazság ellen is harcolnak.
A sejtek mélyebb rétegeibe is képesek eljutni, így biztosítják a tartós- akár egész ősszel kitartó barnaságot.


Bemutatunk Nektek két igazán különleges terméket, melyekkel természetes úton tudjátok elérni a kívánt hatást:


Bio Bronzolaj, a gyors sejtszintű barnulásért. Miért különleges?
100% bio, vegyszermentes, vegán, vízálló, egzotikus trópusi illattal


Ehető minőségű összetevőkkel rendelkező olaj, mely gyorsan felszívódik és mélyen tápláló növényi összetevőkkel varázsolja puhává bőröd még napozás közben is (béta karotinban gazdag sárgarépamag-olaj , kakaóvaj, mely felgyorsítja a barnulást, egzotikus pongámia olaj, homoktövismag-olaj a bőrfiatalító antioxidánsok erejével, bőrgyógyító körömvirágolaj, hidratáló argánolaj, kókuszolaj és E vitamin tartalmú olajok, melyek a bőrkárosodástól véd).


Cabana Sun Barnulást Segítő Répaolaj Spray:
A Cabana Sun termékei kivétel nélkül a legkiválóbb napvédőkrémek közé tartoznak. Ez az innovatív formula, amely a répaolajban található nagyon frissítő. Ha előnyben részesíted azokat a termékeket, amelyek nem nehezítik el a bőröd akkor ezt a terméket neked találták ki.
Elengedhetetlen kelléke a vágyott szín elérésének, miközben támogatja a természetes barnulási folyamatokat és hidratálja bőröd.
A répaolajnak kiváló hatása van bőrünkre: béta karotin, A-, B-,C-,D-,E vitaminforrás, melyek által a bőröregedés lassítható, rugalmas életteli bőrt varázsol, bőrpuhító, bőrvédő hatása van,ekcémára hajlamos bőrre is alkalmazható, megelőzi a striák kialakulását, így bőröd napozás közben is maximális biztonságban van.
Jó barnulást!:)