Szűrés

Szűrés

Termék státusza
Kategória
Kiszerelés
Bőrtípus
Bőrprobléma
Hatóanyag

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Rosacea, pattanás, bőrgyulladás

Rosacea, Pattanás és Bőrgyulladás Elleni Arcápolók - Tiszta és Egészséges Bőrért

Fedezze fel arcápolóinkat, amelyek segíthetnek enyhíteni a rosacea, pattanások és bőrgyulladás tüneteit. Vissza az egészséges, tiszta és nyugodt bőrhöz innovatív termékeinkkel.

Sajnos sok embernél előforduló, szakorvosi, kozmetikus szakember iránymutatásának figyelembevételét is igénylő bőrbetegség.
Befolyásoló tényezők: külső hatás, bizonyos ételek, italok(alkohol, kávé, fűszeres ételek)
Okai: örökletes tényezők, bélflóra egyensúlyának felborulása, hormonális tényezők(főként klimax), gyomor és bélrendszer betegségek
Tünetei:viszkető érzés, gyulladt pattanások, intenzív faggyútermelés, vöröses arc
Az általunk erre a célra kínált termékek hozzájárulhatnak az otthoni arcápolási rutinod részeként a tünetek enyhítéséhez.

Rosacea, pattanások és bőrgyulladás okozhatnak fájdalmat és kellemetlenséget. Azonban nálunk találhatja meg az otthoni arcápolás megoldását. Széles termékskálánkkal enyhítheti a viszkető érzést, kezelheti a gyulladt pattanásokat és normalizálhatja a faggyútermelést. Arcszérumok, hidratáló krémek és bőrtisztítók várnak Önre.