Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Bino Szerszámosöv

Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
Bino Szerszámosöv
A gyermekek, állítható hosszúságú szerszámszíj 17 alkatrészt tartalmaz. Szilárd vászonból készül, rögzítőkapccsal, amelyet könnyű feltenni és levenni. A kis kézművesek edzhetik motoros készségeiket a gyermekek eszközeivel, és fejleszthetik kreativitásukat és képzeletüket. A szerszámon használt festék ellenáll a szájvíznek, és szelíd a bőrnek. A gyermekek övét mosógépben, 30 ° C -ig moshatják. Méret: 60x4x18 cm. 3 éves gyermekek számára alkalmas. Figyelem! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Csak felnőtt felügyelet alatt használják..
Bővebben
Raktáron
8 995 Ft
A vásárlás után járó pontok (regisztrált vásárlóknak): 90 Ft
Részletek

A Bino Szerszámosöv egy állítható hosszúságú szerszámszíj, amely kifejezetten a gyermekek számára készült. Ez a szíj tartalmaz 17 különböző szerszámot és kiegészítőt, amelyeket a kis kézművesek használhatnak a motoros készségeik gyakorlására és a kreativitásuk fejlesztésére.

A szerszámszíj szilárd vászonból készül, és könnyen fel- és levihető egy rögzítőkapocs segítségével. A szerszámon használt festék ellenáll a szájvíznek, és kímélő a bőrhöz. A szíjat a gyermekek mosógépben, 30 ° C hőmérsékleten is moshatják.

Tulajdonságok:

  • Méret: 60x4x18 cm
  • Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

A Bino Szerszámosöv egy ideális választás a kisgyermekek számára, hogy gyakorolják a motoros készségeiket és fejlesszék kreativitásukat a játékos szerszámokkal. Ez a játék segít a gyerekeknek megismerni és megszeretni a kézművességet, miközben biztonságosan és szórakozva alkothatnak. Adj egy ilyen kreatív játékot a gyermekednek, hogy segíts neki a fejlődésben és a szórakozásban!

Adatok
Márka
Bino
Kiszállítás
Csomagolható várhatóan 1-3 munkanap
Kategória
Játék
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!