Szűrés

TOP termékek

Szavazás

Milyen termékekből szeretne többet látni?

20.000 Ft vásárlás felett a kiszállítás (Foxpost) díjtalan! Regisztrált vásárlóinknak a vásárlásaik után levásárolható hűségpontok kerülnek jóváírásra!

KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA OTTHONÁBAN!

RENDELHETŐ TERMÉKEINK 1 héten belül kerülnek kiszállításra!

Bino Xilofon majom

Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Bino Xilofon majom
Gyerekek xilofon majom motívummal. 3 darabos, 8 fém hanglemez és két kalapácskészlet. A Xylophone lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy megtanulják a zene alapjait és fejlesszék zenei tehetségüket. Ideális játék a gyermekek első zenei lépései számára. Ártalmatlan színű festés, lekerekített sarkok és sima felületek biztosítják a gondtalan zenei pillanatokat. 18 hónapos gyermekek számára alkalmas. Figyelem! Csak 18 hónap alatti gyermekek felnőttkori felügyelete alatt használja fel. Csomagméretek: kb. 33x14x3 cm.
Bővebben
Raktáron
5 495 Ft
A vásárlás után járó pontok (regisztrált vásárlóknak): 55 Ft
Részletek

A Bino Xilofon majom egy kiváló minőségű xilofon hangszer, amelyet kifejezetten a gyermekek számára terveztek. Ez a játék 3 darabos és tartalmaz 8 fém hanglemezt, valamint két kalapácskészletet a játékhoz. A xilofon majom motívummal van díszítve, ami vonzóvá teszi a gyermekek számára.

A Xylophone lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy megtanulják a zene alapjait, fejlesszék zenei tehetségüket, és egyszerű dallamokat játsszanak el rajta. Ez ideális választás a gyermekek első zenei lépéseihez. A játék festése ártalmatlan, és a lekerekített sarkok és sima felületek biztonságos és gondtalan zenei pillanatokat garantálnak.

Tulajdonságok:

  • Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól
  • Csomagméretek: kb. 33x14x3 cm

A Bino Xilofon majom egy szórakoztató és oktató játék, amely segít a gyermekeknek a zenei érzék kialakításában és a zenei kreativitásuk fejlesztésében. Ez az eszköz lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék a zene világát, miközben fejlesztik a finom motoros készségeiket. Adj egy ilyen kreatív játékot a gyermekednek, hogy segíts neki a fejlődésben és a szórakozásban!

Adatok
Márka
Bino
Kiszállítás
Csomagolható várhatóan 1-3 munkanap
Kategória
Játék
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!